Sticks’N’Sushi – den bedste sushi i København (ifølge mig)

sticksnsushi

Når jeg skal forkæle mig selv med, hvad jeg mener er den bedste sushi i byen, så går jeg på Sticks’N’Sushi. Og på denne flotte novemberdag fik jeg lyst til at forkæle mig selv, så jeg snuppede frokost på deres restaurant på Gl. Kongevej. De har p.t. 10 restauranter herhjemme (samt 4 i London), og jeg har været på flere af dem – men den på Gl. Kongevej er min favorit. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har været på restauranten på Gl. Kongevej – men det er mange gange. Og så tæller jeg slet ikke de gange, hvor jeg har købt take-away.

Det første, som springer i øjnene på én, når man kommer ind ad døren, er den skrigende grønne farve på væggen – den er ikke til at misse, da den er på alle vægge. Men farven virker med resten af indretningen. En anden ting, som er svær at overse, er “bogreolen” eller rettere sagt gardinerne, som ligner en bogreol, bagerst i den store restaurant, hvor man kan sidde ved langborde. I resten af restauranten kan man sidde ved grå, kvadratiske borde med brune læderstole – og hvis man sidder langs væggen – på lyse stofbænke og mørke læderbænke. For nyligt har de fået en bar lige indenfor døren, hvor man kan nyde en kop kaffe eller måske et glas hvidvin. Super tiltag. Deres åbne køkken ligger i kælderen sammen med Sakerummet, som kan bookes til arrangementer, middage og møder. Også i kælderen ligger deres toiletter, som jeg kun nævner, fordi der er nogle ret så cool, postkasserøde håndvaske.

Follow my blog with Bloglovin

Servicen på Gl. Kongevej har altid været virkelig god med smil og overskud og måske en “Nårh – havde du lige lyst til at forkæle dig selv på en søndag?” – som i dag. Og ja, det havde jeg – det har jeg altid. At servicen er i orden er en af grundene til, at jeg bliver ved med at komme tilbage. Men den største grund til, at jeg bliver ved med at komme forbi Sticks’N’Sushi på Gl. Kongevej, er maden. De laver efter min mening den bedste sushi i København og omegn. Der er andre, som gør det godt – men ikke så godt som Sticks’N’Sushi. Som navnet hentyder, så er der både sticks og sushi – og begge dele gør de rigtig godt. I dag valgte jeg 3 af mine favoritter – Epi Hapser (Tempurareje, miso-aïoli, chili, koriander, peber & frisk lime – 89 kr.), 2 stk. Laks New York (Laks nigiri med hvidløg – 46 kr.) og en rulle Rainbow Roll (Håndpillede grønlandske rejer, mayo, sukkerærter, toppet med laks, tun, hamachi & avocado – 139 kr.). Andre favoritter er Hell’s Kitchen Roll (Tempurareje, avocado, spicy sauce, tun & barbequesauce), Ebi Panko Roll (Tempurareje, spicy sauce, avocado, sesam & tsume soya) og Hotate Bacon stick (Kammusling svøbt i bacon med miso-krydderurtesmør). De har også nogle virkelige lækre desserter såsom deres Marcel chokoladekage toppet med krystalliseret hvid chokolade. Fantastiske sticks, lækker sushi samt skønne desserter. Hvis du ikke har været på Sticks’N’Sushi så se at komme afsted – du vil ikke fortryde. De laver
Sticks’N’Sushi

Med mig på denne solrige novemberdag var mine nye Converse Chuck Taylor All Star II – deep bordeaux/white sneakers, som jeg købte i Barcelona. Jeg elsker denne opdateret version af deres All Star sneaker, og den bordeaux farve er super nice. Fedt at få et par Converse igen.
Converse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s