Hvor har du været henne?

Ja, hvor har jeg været henne, for jeg har i hvert fald ikke blogget. Faktisk har der ikke været et indlæg siden november 2021, hvor jeg var forbi Killer Kebab.

Livet – på godt og ondt – kom i vejen, er vel det hurtigste svar. Men hvis jeg skal uddybe det lidt mere, så var det flere ting.

I starten af ’22 så fik jeg den dejligste lille hvalp med hjem fra Rågeleje – Adi. Og lige så skøn, som han var/er, så var det noget af en mundfuld som single at skulle give ham en god start på livet og sørge, at han blev renlig samt kunne være alene hjemme. Så den første halvdel af ’22 stod i Adis tegn.

I den anden halvdel af’22 mistede jeg desværre min moster. Hun fik endelig fred fra alzheimers demens, men efter hendes død fik vores familie nogle oplysninger, der vendte op og ned på vores verden. Og det var sgu hårdt. Samtidig med at dette skete, så var jeg ved at finde ud af, hvordan jeg kunne starte et nyt kapitel i Køge. Det fandt jeg ud af, og nu bor jeg igen i Køge (eller Køge’A som jeg ville sige). Men det betød også nogle flytterod/-ræs lige op til jul.

Det, at jeg bor i Køge nu, gør selvfølgelig, at jeg ikke får besøgt så mange nye steder. Og når jeg har været forbi nye steder eller været ude at rejse, så har jeg efterfølgende haft svært ved at tage mig sammen til at sætte mig ned og blogge om det. Der har sgu ikke rigtig været overskud til det. Og der mangler også noget motivation.

Jeg har altid elsket at dele nye (og gamle) steder med andre – det var derfor, jeg startede bloggen. Og derfor jeg har blogget om mine rejser m.m. Men den seneste tid er jeg begyndt at tænke, om jeg gør det for mig selv eller for andre. For det skal jo først og fremmest være for mig selv. Og det skal ikke være fordi at jeg føler, at jeg skal ud og prøve noget nyt for andre skyld, så jeg kan blogge om det. Giver det mening? Det håber jeg, at det gør.

Så jeg ved ærligt talt ikke, hvor meget jeg kommer til at blogge fremover. Eller om jeg helt lukker bloggen ned. Glæden ved det skal komme tilbage, og det håber jeg, at den gør. For Køge har også nogle hyggelige steder at byde på. Og jeg skal jo helt sikkert ud og rejse igen.

Jeg håber, vi ses på bloggen i fremtiden. Men hvis ikke så håber jeg, at jeg har inspireret dig til at prøve nogle steder og rejse og se verden. For der er så mange fantastiske steder derude – det er bare med at finde dem.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s