OLIOLI = GLÆDE

olioli

Danmark har fået den første poke bar, OLIOLI – og den ligger på Frederiksberg. Fantastisk. OLIOLI betyder glæde på hawaiiansk, og det er glæde i en bowl.

Poke (Hawaiian for “to section” or “to slice or cut”[1]) is a raw fish salad served as an appetizer in Hawaiian cuisine, and sometimes as a main course.

Jeg går ofte på Gammel Kongevej, så jeg havde godt lagt mærke til, at der skete noget i nr. 169. Så i weekenden – på en flot efterårs lørdag – smuttede jeg forbi OLIOLI til en gang sen frokost. Nu er det et meget lille sted med 14 siddepladser, så du er på ingen måde garanteret en plads. Også selvom man kun kommer en person. Jeg var dog heldig og få en plads på trods af travlhed.

Follow my blog with Bloglovin

OLIOLIs koncept fusionerer den originale serveringsform i poke bowls fra Hawaii med ingredienser og smag fra Asien, hvor begge ejere har rødder. På menuen optræder seks komplette signature bowls kaldet ”The Standards” – jeg valgte deres lille Salmon Poke (Salmon, White rice, Goma dressing, Edamame, Radish, Broccoli, Pineapple, Avocado – 95 kr.) sammen med en Green Spin (Apple, Pineapple, Lemon, Spinach – 32 kr.). De fem andre signature bowls er med henholdsvis tun, rejer, and, kammusling og tofu. Men du kan også konstruere din egen bowl. Min Salmon Poke bowl var super lækker – især deres goma dressing. Og Green Spin juicen var dejlig frisk. Ikke sidste gang jeg spiser på OLIOLI – jeg må jo igennem “The Standards”.

Lokalet er som sagt ikke super stort – der er to små borde ved vinduespartiet samt et aflangt bord og et lille hjørne med en bænk og et par små borde. Jeg var heldig at få det hyggelige hjørne ved bagvæggen. Der er ikke meget på de lysegrå og lyseblå vægge – kun nogle hjemmelavet hylder med planter samt højtaler på. Og så er der selvfølgelig det super fede neon pink “Joy” skilt på den lyseblå væg ved madmontren. I want one of those. Cool og minimalistisk indretning – som jeg sætter pris på. I will be back.
OLIOLI

Denne flotte efterårsdag havde jeg mine nye adidas Originals FLASHBACK (white/core black) sneakers. Vinteren er lige rundt om hjørnet, så hvorfor købte jeg hvide sneakers? Fordi de bare var så pisse fede, og så er de samtidig super behagelige at have på. Så det våde vintervejr må godt vente lidt endnu, så jeg kan få gået lidt mere med mine nye sneakers.
Adidas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s