Kaffebiksen – endnu en hyggelig kaffebar på Frederiksberg

kaffebiksen-januar2017

Frederiksberg har – i min bog – altid været lidt bagud i forhold til Vesterbro og Nørrebro, når det handler om gode steder. Så da jeg hørte, at der kom en ny kaffebar på Frederiksberg, så måtte jeg selvfølgelig forbi.

Kaffebiksen ligger på Falkoner Allé – ikke langt fra min favorit kaffebar på Frederiksberg, Godthåb & Kaffe. Og selvom Kaffebiksen er et hyggeligt sted med samme kaffebønne som hos Godthåb & Kaffe, så er min favorit kaffebar på Frederiksberg stadig Godthåb & Kaffe. Intet slår den modtagelse og service, man får af Godthåb & Kaffes ejer, Hanna – one of a kind. Og hvis du ikke tror mig, så tag et smut forbi den lille kaffeperle som er Godthåb & Kaffe.

Follow my blog with Bloglovin

Selvom Kaffebiksen ikke er Godthåb & Kaffe, så gør de det stadig rigtig godt – og i nogle hyggelige lokaler. Rå, lyse murstensvægge pryder lokalet, og de samme rå, lyse mursten pryder kaffediskens front. Du sidder ved lyse træborde på forskellige slags stole – nogle med læder sæder, nogle med stofsæder. Der er flest tomandsborde, men der er også et langbord i det ene hjørne. Ved siden af langbordet er der en grå sofa samt 2 grå lænestole med dertilhørende sofabord i lyst træ i midten. Over sofaen hænger der 12 sorte trækasser i 3 rækker – altså 4 i hver række. De anvendes som hylder, hvor der udstilles poser med kaffebønner, små kaffekopper med planter, olielamper m.m. De 12 sorte trækasser hænger på en stor brun træplade, som er med til at indramme sofaarrangementet – god idé. Ved det største vinduesparti kan man sidde ved et aflangt træbord med dertilhørende barstole og kigge på folkene, som suser afsted på Falkoner Alle.

Ved vinduet ved kaffedisken er der en glasmontre med en masse indbydende søde sager, som helt sikkert lokker folk ind fra gaden. Jeg smagte selv deres version af en vegan & glutenfri snickers (29 kr.). Der var ikke så meget snickers-smag over den, men den smagte fint. Næste gang skal jeg helt sikkert prøve en af deres andre kager, som er fra konditoriet Whoopie på Nørrebro. Kaffebønnerne, som de bruger, er økologisk og fra Guatemala og ristet hos Copenhagen Coffee Lab. Det er en god kaffebønne, og min cappuccino (30 kr.) smagte godt. Deres wifi virkede upåklageligt, som altid er en god ting. Servicen var, som jeg forventede, venlig – den slår bare ikke Hanna hos Godthåb & Kaffe. Men det betyder dog ikke, at jeg ikke vender tilbage til Kaffebiksen. For en kaffeelsker som mig, så er det skønt at have flere gode kaffebarer lige rundt om hjørnet. Og det er vigtigt at støtte op om de lokale steder. Så det vil jeg gøre.
Kaffebiksen

Mine nyeste sneakers var med mig på farten den dag – mine super cool Asics Gel Lyte Runner – red. Jeg ELSKER farven rød, så da jeg så disse sneaks, var jeg solgt. Dem skal jeg nok få slidt op hurtigt. Men så har jeg en undskyld for at købe nye sneaks – not that I ever need one 😉
Asics

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s