The Laundromat Café – spis lidt mad mens du vasker tøj

laundromat cafe

Min søndag bød på en sen frokost på en af mine favorit caféer – nemlig The Laundromat Café (åbnede 2011) på Gl. Kongevej, Frederiksberg. Og som navnet indikerer kan man faktisk vaske sit tøj samt tørre det på caféen, mens man snupper lidt mad eller drikker en kop kaffe, da der er flere vaskemaskiner og tørretumblere. Very cool. Dette er muligt på alle deres 3 caféer i København, dog har jeg ikke benyttet mig af det – endnu. For jeg kunne sagtens se mig selv tage lidt vasketøj med til super hyggelige café, da dens stemning ligger op til, at man bliver der et stykke tid.

Som sagt har de 2 andre caféer i København – nemlig en på Nørrebro (åbnede i 2004) og en på Østerbro (åbnede i 2006). De åbnede også en café i Reykjavik i 2011, men den har jeg stadig til gode at besøge. Jeg har besøgt alle 3 caféer i København mange gange og nydt deres mad såsom deres Chili Con Carne, Hamburger, Tun Sandwich, Cannelloni samt Latin Avocado Sandwich (98 kr.), som var den jeg nød i dag sammen med endnu en favorit – nemlig en økologisk Ginger Ale fra Naturfrisk (30 kr.). De har også en lækker weekend brunchtallerken (139 kr.), som man kan få i 2 versioner – Clean brunch/vegetar og Dirty brunch. Jeg har prøvet begge og er fan af begge – det handler lidt om, hvad du er i humør til. Og om du muligvis kommer med tømmermænd, for så vil jeg helt sikkert anbefale Dirty brunch. De serverer også en udemærket kop kaffe, men jeg kommer der mest for deres mad.

Follow my blog with Bloglovin

Indretningen på The Laundromat Café, synes jeg, er super cool, og er med til at give caféen charme og sit specielle udtryk. Langs baren er række på række af bøger – color coordinated – som alle er til salg. På væggene hænger bl.a. massevis af forskellige gamle rammer med billeder af andre laundromats, store gamle landkort og en del af en gammel gymnastikribbe lavet om til en magasinholder. De sort- og rødstribet lampeskærme hænger over små, firkantet træborde langs caféens vinduespartier, hvor der er dertilhørende røde bænke og brune stole. Hvis du blot vil nyde en af deres mange øl eller en hurtig kop kaffe, er det også muligt at sidde i baren på en af deres røde og brune barstole.

Servicen på The Laundromat Café er sød og venlig, og man venter ikke længe på maden. Jeg har ihvertfald kun haft gode oplevelser – på alle 3 caféer. Og jeg vil helt sikkert blive ved med at vende tilbage til The Laundromat Café, for jeg er vild med deres indretning, og de serverer virkelig god cafémad.
The Laundromat Café

Med mig på gaden denne søndag var mine nye hvide Nike Priority Mid GS sneakers, som jeg købte i Malmö på min sidste feriedag. Jeg har i et stykke tid ledt efter et par hvide sneakers, som udover at være hvide også skulle være fede – og dem fandt jeg endelig. Dem skal jeg nok få gået en hel del med i Københavns gader.
Nike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s