RIST kaffebar – en personlig favorit

RIST kaffebar

I dag besøgte jeg et af mine favoritsteder på Vesterbro – RIST kaffebar – den lille bitte kaffebar, som ligger på Værnedamsvej. RIST kaffebar har i længere tid været en af mine favoritter, og jeg er helt sikkert ikke den eneste, som har det sådan. Stedet har en rustik feeling med en rå murstensvæg, små træborde og en disk beklædt med forskellig farvede træbrædder – et gennemført look.

Nu er RIST jo en kaffebar, og de serverer en god kop kaffe – og den er ikke dyr. En dobbelt cafe latte eller cappuccino koster 36 kr. Udover deres kaffe så er jeg også en stor tilhænger af deres avokadomad (42 kr.) med et glas hjemmelavet lemonade med citron og mynte (35 kr.). Hvis du er mere til en kartoffelmad, så kan du også få det til 32 kr. Men du kan også blot snuppe en croissant eller en bolle med smør/ost eller har du lyst til lidt mere – en morgenmadstallerken med brød, blødkogt æg, ost, pølse, yoghurt med müsli og bær, en alm. croissant + friskpresset juice til 98 kr.

Follow my blog with Bloglovin

Servicen er venlig og afslappet, og man fornemmer at personalet går op i deres arbejde og kaffen. Lidt jazz eller andet cool musik spiller altid i baggrunden og er med til at give stedet den afslappet og cool feeling. Jeg er en fan og vil blive ved med at komme på RIST kaffebar fremover – hvis jeg kan få en plads.
RIST kaffebar

Hvis du har fulgt min blog, så er det vidst ved at være tydeligt at jeg har et par favorit sneakers – nemlig mine University Red Nike Jordan Eclipse med et snært af sort, som jeg købte i Paris. De er bare et perfekt fit, og så er jeg tosset med den røde farve.
Nike

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s