mother – pizza prego

mother

For nyligt besøgte jeg pizzarestauranten mother i Kødbyen sammen med min skønne kusine Signe. Det er ikke første gang, jeg har været der, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg er der – for de laver sgu gode pizzaer.

Denne aften fik jeg en Salamina – tomato, mozzarella, salame, mascarpone (115 kr.) – som var super lækker. Den levede helt sikkert op til mine forventninger. Min kusine fik en Prosciutto – tomato, mozzarella, prosciulto di Norcia, rucola, pesto (130 kr.) – som jeg også selv har prøvet, og som smager fantastisk. Ved et af mine tidligere besøg på mother har jeg også smagt nogle af deres forskellige antipasti, og de kan også anbefales – virkelige lækre. De har også en lækker brunchbuffet i weekenden med det klassiske bacon og røræg (jeg har været ude for at få serveret den netop nylavet røræg ved bordet direkte fra panden), forskellige lækre salater og oste og selvfølgelig pizzastykker.

Follow my blog with Bloglovin

Da mother ligger i Kødbyen har restauranten, som så mange af de andre i Kødbyen, de originale hvide klinker på væggene, som jeg personligt godt kan lide – det passer til stedet og deres indretning. Det er vidst ikke til at skjule, at jeg er ret tosset med mother – og med deres træbænke udenfor er det et ideelt sted at nyde sommeren med lidt antipasti, pizza og en kold øl. So bring on the summer!
mother

Dagens sneakers var mine Nike Air Pegasus+ 30 – laser crimson/white/black – en virkelig gode sko, som jeg er blevet meget glad for. Da jeg købte dem over nettet, så det ud som om de var sorte, hvide og røde (dårligt billede). Så jeg blev noget overrasket, da jeg modtog dem og det viste sig, at de var sorte, hvide og … ikke røde – men den ikke røde farve har vundet mit hjerte.
Nike

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s